Партизани Херсонщини записали чергове звернення, в якому передали привіт російським окупантам. Зокрема, захисники України оприлюднили адреси скупчення росіян у тимчасово окупованому Херсоні.

Окремий «привіт» партизани передали колаборантам Кирилу Стремоусову та Володимиру Сальдо.

Партизан розповів, що офіцерський склад ворожої армії влаштувався у ресторані «Аль Капоне» в Херсоні. У той же час так звана «військова комендатура» розташована на вулиці Пилипа Орлика, 15.

«Нагадуємо про місця скупчення орків у місті Херсон: вулиця Кольцова, 1 – 3 та 4 поверхи. Ресторан «Аль Капоне» – 2 поверх. Саме на цьому поверсі знаходиться офіцерський склад свиней з армії РФ. Так звана військова комендатура рашистів знаходиться на вулиці Пилипа Орлика, 15. Її потрібно спалити коктейлями, як і інші місця скупчення», – сказав партизан.

Крім того, херсонські партизани звернулися до зрадників Сальдо та Стремоусова та попросили їх залишатися у Херсоні.

«Хочу звернутися до рупорів Кремля Кирила Стремоусова та Володимира Сальдо. Ви наступні. Ваші друзі з Енергодару та Чорнобаївки вже розуміють, що ми готові на все. Просимо вас залишатися в Херсоні і прийняти смерть, а не сховати голову в пісок», – зазначив партизан.

Advertisement
0

Автор публикации

не в сети 2 дня

Редактор "Freepress"

0
Комментарии: 0Публикации: 2823Регистрация: 07-04-2022

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Авторизация
*
*