Захисники південних регіонів України минулої доби ліквідували 28 російських окупантів, завдавши їм втрат також у техніці. Зокрема, у Херсонській області наша бойова авіація «підняла у повітря» ворожий склад боєприпасів.

Про це йдеться у зведенні від оперативного командування «Південь» на Facebook із поміткою, що обстановка в зоні відповідальності стабільно напружена.

За словами військових, противник продовжує укріплюватися на зайнятих рубежах, звірствувати й мародерствувати в окупованих населених пунктах, а водночас — скаржитися у розмовах із рідними, що не має сил, мотивації і перспектив на цій війні.

Зазначається, що на півдні ворог дотримується тактики повітряних і ракетних ударів, артилерійсько-мінометних обстрілів.

Напередодні вертольотом війська РФ намагалися атакувати українські позиції на Миколаївщині. Але отримавши вогонь у відповідь, російський Мі-24, ухиляючись від ударів, ретирувався.

Трійкою вертольотів захисники вдарили по скупченню загарбників у Херсонському районі, штурмовиками – скупченню живої ворожої сили й техніки армії РФ в районі Давидова Броду та Снігурівки, а винищувачем – по складу боєприпасів у Білозірській громаді Херсонщини.

Нині підтверджено, що лави окупантів порідішали на 28 осіб.

Також було знищено ще один російський танк Т-62, радіолокаційну станцію, паливозаправник й іншу автомобільну техніку.

Остаточні втрати ворога на південних напрямках уточнюються.

Advertisement
0

Автор публикации

не в сети 5 дней

Редактор "Freepress"

0
Комментарии: 0Публикации: 2823Регистрация: 07-04-2022

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Авторизация
*
*